bilder från igår.


Här kommer lite bilder från när vi kom hem till oss och fortsatte fira farsan ;D Men hela släkten kom inte, och de var ennu mer som var hos jimmy innan dårå! Men här festa vi en hel del :)



Fredrik, Jag som inte vill synas :D och faaarfar! :)


Nettan, Inna, Patrik, Fredrik & Jimmy!


Pappa & Daniel!  ( Daniel fastnar inte på bild ;)   )


Henke, Putte ( världens gladaste ;D ) hans brud och Nettan!


Såklart ska de bli syskon kärlek :) .. ( detta var bara på skämt )
Patrik & Henke!


& farfar!


Blev bara några bilder jag la in, vi tog mycke mer bilder men vissa blev ej så bra och fredrik har en massa i sin kamera som jag kanske kan få sen och om de var bra bilder lägger jag in dom!
Men somsagt detta var mot slutet innan folk börja somna osv xD höhö , alla sov as konstigt, de var jag och nettan som fick bästa platserna, jag fick min supersköna stora säng för mig själv :D och nettan fick min nya svinsköna soffa och vi fick duntäckte också, elle iaf nettan ( hon fick mitt bästa täckte ) .. henke, farsan & Fredrik sov i soffan i vardagsrummet och farfar sov i soffan i köket , på nått konstigt sätt eftersom han fick typ nackskott elle fan de nu heter ;o & de andra gick hem och sov! höhö .  Men de var lyckat, och ni får mig alltid att skratta & le så jävla håååårt! <3 Love it, saknar er, hoppas vi ses igen snart!

Pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0