150621

Hej! Idag har det varit helt fantastiskt väder! 😎 Jennifer, Vanessas kompis kom hem till oss klockan tio på morgonen, vi vaknade vid nio tiden så var lite nyvakna. Hennes pappa var kvar en stund och snacka lite med oss. Tjejerna hade jätte roligt, verkligen! De lekte i vanessas rum och stökade till det ordentligt 😉 sedan så fick de städa så gick vi ut istället haha. Vid ett gick vi hem och åt lunch, de fick glass till efterrätt. Sedan gick vu ut igen, de lelte lite med de andra barnen på gården. 
Det är så roligt och lyssna på fyra åringar, och deras tankar samt fantasi 😂😂 vid tre kom Jennifers pappa. Så vi satt ute å pratade och barnen lekte till fyra ca och sedan vid halv fem drog dom hem. Vanessa är väldigt glad över dagen! 
Jag drog ut på en löparrunda. 11 km blev det! 💪🏼👍🏼👌🏼 

Sedan blev det lite bus hemma samt städ 😖 och klockan åtta somnade Vanessa medan jag läste en bok för henne. Trött tjej! 

Jag tittade nyss på orange is the new black . Ska snart sova, rätt sliten. Brände mig på axeln också. 

Imorgon ska Vanessa få följa med mig till mitt nya jobb, ska hälsa på nya kollegorna samt barnen. Så blir en cykeltur dit! På kvällen ska Vanessa till morfar och sova där. Blir skojigt för henne! Han har semester så 👍☀️

Kram! 😘

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0