150812

Hej. Idag var min sista semesterdag. Imorgon är det tillbaka till jobbet igen, fast ett nytt jobb. 1 mils cykling dit, 1 mil hem. Skönt!! Men är så jädrans nervös!Det är  studiedag imorgon och på fredag. Så imorgon blir det föreläsningar och planering, fredag blir det bara planering. Eget mat också. Köpte kyckling sallad som jag ska ta med mig imorgon. Gött! Hoppas att de går bra imorgon, ogillar att komma som ny, bland mycket folk. .. 

I alla fall, idag har jag och Vanessa haft en bra dag! Vi började med frukost på sängen, sedan efter en stund, drog vi ut på en springtur. Vanessa cyklade bredvid. 7 km fick räcka för hennes stackars ben. Tog lite längre tid bara, men gjorde lite övningar samtidigt, höga ben etc. 😄👍🏼. Sedan drog vi hem, duscha och åt mat. Sedan var vi ute några timmar, osv osv. Kom hem vid typ halv sju, gjorde äggmackor. 

Idag fick Vanessa lägga sig vid åtta, bäst å bärja med rutinerna hon haft, igen. Hela sommaren har hon inte somnat tidigare än 10. Och inte vaknat tidigare än 9.30. Men hon somnade rätt snabbt 😄. 


Ska läsa lite ur min nya bok sedan sova. Upp 6 imorgon. 



Igår var jag och Vanessa på lek och bus landet. Nästan som träning efter allt spring och hopp ha ha. Sen mötte vi Natalie på stan, åt god och nyttig mat på Pauluns deli, kollade runt lite på stan också  



Kram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0