141005

Hej! Började dagen med lite crosstrainer träning imorse. Tror dock jag måste lägga träningen på hyllan ett par dagar då jag bara blir mer och mer förkyld.. Suck... Alltid något! Men men.

Sedan strax innan tolv gick jag och Vanessa ut med sparkcykeln. Vi skulle till
Lekparken , vi gick dit men det slutade med att vi satte oss på leksaks båten och åt äpple och pratade, och kom fram till den fina idéen att gå runt skogen och plocka lite fina löv, kottar och stenar som man sedan kan måla och pyssla med. Så vi gick runt skogen, + ennu mer. Under vår långa promenad så plockade vi löv, kottar & stenar. Sjöng en massa fina och skojiga låtar, hoppade runt, sprang och pratade ganska mycket. En väldigt klok tjej har vi verkligen! Jävligt duktig är hon med!!  
Kom hem klockan 15 och har precis ätit lite mat. Ska ta det lite lugnt tänkte jag och sedan ska jag och Vanessa ta cykeln till affären och köpa hem lite mat.
 
Hösten är så fin! 


Imorgon blir det en lång dag på jobbet. Börjar 08.30. Jag stänger egentligen men eftersom vi har apt så stänger vi klockan 16 och har möte fram till 18.15 och sedan ska några av oss ha lite reflektion på kvällen så är nog inte hemma förens sent på kvällen!  Eller inte tidigare än 19 i alla fall. 🐞

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0