:)

Hejsan, eller vad man nu säger. :P


Idag så tog jag och nessa en promenad till haga, hämta ut ett paket, till älsklingen denna gång dock. Sedan vidare till subway, köpte macka till mig och älsklingen. Vanessa var såååå trött, så hon fake grät och så haha, söta lilla pinglan.
Sedan vidare till Vivalla, så kallt blev de tillslut, så kändes som år och dar innan man kom hem till nessas morfar. Men tillslut var man där. Nessa sov fortfarande, och jag åt en macka och tittade på tv. Sedan vaknade hon och det blev en massa lek. Filmade lite när hon kröp/drog sig fram efter en boll, runt i hela vardagsrummet, till hallen. Så sjukt söt och duktig dotter vi har!! :P Sen kom nessas morfar hem, det blev mycket prat och lek med nessa. Sen efter en stund tittade vi på lite grejer från farmor som vi ska få som minne♥.. Sen blev de iväg till älsklingens jobb, hämtade han och sedan vidare mot City gross, stor handlade! oh, det är såååå kul!! Ont i benen efter allt man gått i dag, + att jag simmade imorse. hihi.



Nu sover favorit tjejen, älsklingen tittar på fotboll och jag sitter lite vid datan och kollar lite, några av älsklingens vänner kommer hit snart, de ska se på fotboll -.- suck! ;) Men jag tror faktiskt att jag ska läsa min Gossip girl bok? oh imorgon kommer de nya böckerna!! ;)



Så idag har det varit ganska fullt upp.. Men det är skönt och ha något och göra om dagarna ibland. Imorgon blir de nog promenad till älsklingens mamma. kan inte gymma imorgon med tanke på att peter är i polen, han brukar ta hand om vanessa på torsdags morgonar, eftersom gymmet öppnar 9 då. Annars öppnar dom alltid runt 6-7 på morgonen, de e då jag brukar gymma. Men igår så hade jag faktiskt spinning i grupp, gick riktigt bra! Rann bokstavligt svett om mig ha ha. Idag blev de simm. Sedan måndags var det vanligt gym. Torsdagar och fredagar brukar det också bli vanligt gym! Skönt och hålla igång faktiskt. Men imorgon blir somsagt lugnt, med en massa promenader och sedan hem till älsklingens mamma.


ha det toppen nu alla, pusz! ♥





Kommentarer
Postat av: Ida - mamma till Hugo

Vilken sötis! :)



Kolla in min tävling på min blogg, lottar ut ansiktsskrubb från Aco och tre packet brun utan sol wipes från Loreal! :) - http://frandagett.blogg.se/2012/january/tavling.html#comment

2012-01-26 @ 12:35:52
URL: http://frandagett.blogg.se/
Postat av: Linnea

Gud vad söt! :)

2012-01-27 @ 19:15:51
URL: http://girlinthewood.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0