rökningen ...

... kan man väl säga går rätt så bra, alltså nu menar jag att sluta.. Eller bra & bra, men har man rätt motivation så.. Men jag har börjat få rätt motivation nu ;) .. men jag menar, jag försöker iaf .. Jag har typ haft ett helt paket i typ tre dagar? och i vanliga fall brukar jag röka ett paket om dagen, nästan iaf.. Nu orkar jag knappt röka en hel cigg.. Så ska verkligen försöka sluta att röka.. Det kommer att gå, håller iaf på att trappa ner .. och sen blire helt slut, man sparar mycket pengar också! ^^ Har ju rökt i snart 7 år typ. Och ett paket om dagen, ibland mindre & iblaand mer. Bara & räkna ut liksom.  Men iaf hoppas att det går very good.




Det känns som om jag e på dåligt humör?  men kan va att jag håller på o slutar att röka? kommer säkert vara på dåligt humör i vissa tillfällen, bara ingen tar illa upp.. ni får endå förstå varför jag kan bli det. Vene riktigt vad jag skulle skriva här, eller alltså, ville skriva av mig men just nu svamlar jag med orden och hittar inte riktigt rätt ord som man kan skriva typ ... men iaf .. Tar nog min nattcigg nu, sen ingen mer cigg idag, har inte rökt alls mycket idag. Kanske 5-6 cigg med nattciggen och då ere rätt så bra. Tycker jag?


Vene vad som händer nu, men ha det bäst. Hörs imorgon.


Jag älskar dig högst på jorden Leszek hoffman, du är mitt allt, mitt liv och min största kärlek, and i will allways love you forever and ever. To the end of ours life ;) 2010-07-28!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0