100322

Hej! var i skolan idag osv, på engelskan sen blev jag tvungen att åka till arbetsförmedlingen med tobbe, för vi skulle snacka med en där om att flytta utomlands! =)
När vi kom in sa tobbe till en snubbe som kom och frågade om vi ville ha hjälp..
Tobbe - hej vi skulle vilja prata.
Killen står kvar och säger okej?
Tobbe - ja lite ensamma...
jag - vilken folksamling det är ;o

För det var en folksamling , därför ville vi gå iväg och snacka, så vi snackade med en annan snubbe!
och vi skulle ringa amerikanska ambassaden i sthlm, osv .. Men han skickade iväg ett mejl till någon annan så vi ska på möte kvart i två den 6 april! : ) .. Det bär verkligen av detta alltså! Han sa att jag skulle kunna bli som en "nanny" typ .. alltså ta hand om barn och typ bo hos någon familj, sen när jag tjänat en hel del skulle jag kunna skaffa egen bosatt elle nått : ) .. Elle  något annat jobb men iaf, så han skrev ett mejl om vad jag och tobbe gör och skulle kunna jobba med osv. kulkul =) ..  Så det bär verkligen av! Till ni som inte vet .. vi ska flytta till New york! om ett par år .. 1-2 år! Men innan ska vi nog jobba lite här, försöka få jobb åtminstone!

Men aa, sen stack vi hem till carro som var hos mig, och vi titta på tv. Nyss stack tobbe hem, och carro stack till ett annat ställe, hon skulle vara barnvakt men jag pallade inte, + jag måste plugga lite!

Ha de bäst. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0