Sweet dreams!

Aja dags o lägga mig i sängen nu, pratat med emelie ett tag. Skype funkade inte fast vi försökte ett jävla bra tag! :( Men i alla fall, pratade om lite minnen. Exempelvis när K var kär i emelie, men det var jag K , M , T och E hemma hos mig. T och E började strula och K blev lite ledsen och jag smällde till han på kuken, för att T och E sa till mig att göra det! :) Eller denna gång vi festade, och vi sprang ut och letade efter Emelie som var spårlöst försvunnen. K hittade henne, men dde gjorde jag och T också, så emelie sprang till oss o ropade : tooobbbeeee " haha, sen kramades vi tre och ramlade i gräset utanför köksfönstret. Onyktra var vi kan jag i alla fall tilläga! ;)
Minns även när E hade däckat, då ställde ( såklart onyktra ) jag , T och N och dansade för henne! Hmms, bildbevis har jag men den tänker jag inte ta in just nu, tror inte en viss person vill att jag lägger ut den.
Sen när jag spillde dricka ute i köket och sa : EMELIE, torka upp det " sen gick jag in i mitt rum, så hon fick hämta glassen och torka upp det sen.. asså, vi har mycket minnen. T.o.m på gotland, år 2007! Åkte dit med henne och Natta.. Men alla minnen tänker jag inte dra upp nu, fast nu vare ett tag sen jag träffade henne.. Så saknar henne lite sådär rätt så mycket hihi. Aja, tjöt snackat om det.




Nu ska jag alldeles strax lägga mig. Ska upp rätt så tidigt imorgon, o håller nästan på o somnar. Ska träffa mormor på stan imorgon, äta lunch, o kolla lite i affärer, myspys blir det säkert.




Godnatt alla, sov gott o dröm sött! :)

Kommentarer
Postat av: ellen

http://helavarldengungar.com/



Läs om det som sker i mitt liv, mina motgångar, framgångar, snegångar, bakgångar och självklart.. familjen.

2010-12-02 @ 00:36:44
URL: http://helavarldengungar.com
Postat av: Anonimdagbok

Jeg har vært innom bloggen din! :-)

2010-12-02 @ 10:25:56
URL: http://anonimdagbok.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0