101206

Hejsan! Har precis ätit lite frukost, eller försökt slänga i mig lite grann! ;) Imorse drog älskling, på morgonen. Han skulle till jobbet, han ville gå dit, han kunde fått skjuts av pappa annars. Men i alla fall ;) Sedan efter ett tag så somnade jag om och vaknade av en jävla försäljare, fan e dom desperata? Han typ  halvt skrek i telefonen om något som han ville sälja, jag var inte så vaken men vaken nog att säga nej! Sedan tänkte jag, att jag kanske borde gå upp, så jag gick upp, tog ett bad, sedan gjorde lite frukost o nu sitter jag här! :)
Jag gick upp såhär tidigt för att jag ska på ett möte idag klockan 2, på stan. Tänkte ta en promenad dit? bara ta på sig lite varma kläder och trippa ditåt, eller hur? får se hur de går på mötet, men blir säkert bra. Kanske kan somna tidigt idag då? eftersom jag gick upp tidigt, o somna sent liksom.

Msn funkar inte på denna data längre, lol orka! :S :( Så om jag ska in på msn får jag använda min bärbara istället. Men just nu behöver jag inte msn i alla fall!




Förresten, jag och älskling tog fina bilder på oss igår, fixade oss inte direkt osv om man säger så, alltså jag sminkade mig inte för orkade inte, så därför gjorde jag om bilderna lite, dom blev fina tycker jag! ;)


Jag älskar dig Leszek Hoffman! 28/07-2010 blev vi tillsammans, och det här ska hållas förevigt för jag kommer aldrig att svika dig! Och vet att du aldrig kommer att svika mig heller. Du är mitt allt, mitt liv och min största kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0