1 december!

Var på de där mötet idag, tog ungefär 1 timme och 20 minuter, En massa snack var det. Mådde så illa också, var rädd för att jag skulle spy :( de vill ju ingen , speciellt inte när det är fullt med folk i rummet, och jag satt liksom längst bak med några. Men i alla fall, fick fylla i en massa papper, och sånt, sen fick man en massa papper, mycket prat var det, men det gick fort i alla fall. Ska på nästa möte på fredag klockan ett, med någon jobbcoach jag fått, ska också berätta att jag e gravid, o mina planer, så får vi se hur min planering blir. Kommer bli en massa möten nu dårå, eller allt beror på. När kan jag få mitt besked om att få plugga upp ett ämne? om jag kom in eller inte. Väntar fortfarande.

Sedan gick jag och satte in mina pengar på kontot som jag fått från försäkringskassan. Så pappa fick hämta mig, var så otroligt kallt och det ute :/ sen var de bara hem o betala räkningar. Men fortfarande julklapps pengar kvar o handla för hihi. ;) ♥  Nu har jag precis duschat, och ska nog titta på Segermyhr, och snart äta mat. Fiskbullar o potatis! Men emelie fattar inte hur jag kan äta det, hon säger att min familj är en fiskbulle. Rolig humor hon har, men de värsta är, eller kanske bästa? att allt som folk säger kan jag få i bild framför mig! :)


Tittade förresten på julkalendern idag, det är något jag brukar göra, eftersom känns som julen närmar sig mer då! :) Den verkade väl iallafall bättre än de andra? för de har ju bara blivit sämre o sämre, men denna kanske kan duga lite i alla fall?


Kommentarer
Postat av: Emma

Fin blogg :)

haft en bra dag?

2010-12-01 @ 22:13:32
URL: http://misslantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0