svar från frågestunden.

Orkar inte ha en speciell frågestund längre haha, så segt här hemma så jag tänkte svara på frågorna jag fick nu iaf ! :) .. Men, ni vet väl att ni kan ställa frågor precis när ni vill så kommer frågorna upp i bloggen iaf? vore hur mysigt som hellst och kul om ni gjorde de thih ♥


Vad tycker du om att göra på din fritid?

På min fritid? hmm. Jag gillar väl att shoppa, vara med kompisar, killen och sen att resa väldigt mycket :) och på sommaren är de bästa som finns sola & bada typ xD


vad var det bästa med det programmet du gick i innan du tog studenten? och vad var de sämsta
Jag gick i barn och fritid, för er som inte visste.  Det roligaste var väl att det handlar om barn som jag älskar så mycket, hehe, men när jag började programmet valde jag bara det prog för att det verkade lättast, men ju längre tiden gick så började jag älska barn och de var väl då jag valde att jag ska jobba nått med barn iaf :) .. Det sämsta var väl , jag vene, asså ibörjan hatade jag grupp redovisningar, men man lär sig som sagt, men hela tvåan handlade BARA om stora redovisningar typ, muntligt dock. och det hatade jag då, men man lär sig ju så nu ere ju inte direkt svårt kan man säga :) Men ingen aning vad det bästa o det sämsta med det programmet är? hmms..



Älskar du din kille? hur träffades ni?
Ja jag älskar han verkligen, på så kort tid, jaa men jag känner verkligen att jag älskar han.

Vi träffades på en fest, fick veta att han typ började tycka om mig eller nått? och sedan började vi träffas mer o mer, festa , se film o åka och bada, och sen blev vi bara tillsammans! :) ♥


Berätta lite om dig själv? du har säkert fått många sådana frågor förut men man förändras ju alltid
Jag heter Elin, kallas oftast för Elly. Jag är 19 år och blir 20 år den 18 december väldigt sent. Jag har en mamma och en pappa, och två små syskon.  Har världens bästa kille.

Jag gick tre år i barn och friitidsprogrammet, men tog studenten i år. Gick på iv ett år för längesedan för att jag misskötte högstadiet, därför jag tog studenten ett år senare. Jag tycker om att vara med mina vänner och min kille, älskar att bada och sola och sen att köpa kläder och skor såklart. Jag vill bo i New york eller LA, jag ska plugga vidare till förskollärare elle fritidslärare nästa år eller året efter. Jag håller på att söka jobb just nu & jag får försörjningsstöd. Nått mer? hmm vene, bara att ställa nån mer fråga så berättar jag mer. 


hur mår du idag ? :-)
Jag mår great! :D



Preecis börjat läsa din blogg :) Jätte fin header. Vad har du gjort i sommar då? och vad ska du göra till höst ? :) kram
Tackar :) .. Jag har väl mest slappat i sommar, vart i stockholm och på gotland med en vän och träffat mycke vänner och haft det skojj där, har solat & badat. Vart en hel del med killen, festat och ja vad mer finns de?

Jag har ingen aning, söker jobb iaf, får se om man får nått.

 

när och varför började du blogga?

År 2007 när jag började ettan, min klasskompis höll på o blogga och de var hon som fick mig att börja blogga, så hon hjälpte mig lite osv. 

Varför bloggar du ?
Kul att skriva av sig lite.



vilken är din favorit kläder? (:
hmm, kör mest på leggins och nån söt topp till. Eller jeans med nån fin tröja till. Tycker mycket om tajta klänningar också. Jag har ingen speciell klädsmak, utan jag använder nog de mesta, men de ska ju vara snyggt också :)

hur vart du tsm med din kille? vad händer i höst?
hmm, hur jag blev tillsammans med han .. aa vi träffades mycket och strulade, folk frågade om vi var tillsammans men båda sa att vi inte vet, sen så frågade en kompis tillsist, - men e ni tillsammans ? " vi sa vet inte, sen typ efter det så sa jag och han att vi var tsm? vi ändrade status på facebook och allt såntdär. =))
I höst? hmm fick den frågan förut men kan ta de igen, ja har ingen aning, söker jobb sen får vi se :)

Är jag bäst?
tveksamt :(


Vad tror du att du gör om 25 år?
hmm, vene, kanske är gift och har två-tre barn ? :) .. kanske t.o.m barnbarn ;) haha. huh

 

hur länge har du bloggat?
sen 2007, räkna ? ;)


Fina bilder i headern :) Hur har du fixat dom?:)
Tack :) .. www.picnik.com . En väldigt lätt sida, och man kan faktiskt få snygga bilder även om det inte är den bästa sidan :) ..

Vad för slags jobb söker du? om du söker vilket jag tror eftersom du tagit studenten
allt möjligt, affärer, barnskötar jobb, vikariejobb , allt möjligt alltså. Bara så man kan tjäna lite pengar.

 

Vilken är din favorit färg? :-)
Alla färger e coola xD


 

när kommer du till mig ngn ddag?????<33<3<3<3<3

vene hjärtat, snart tror jag :) ses nog en stund imorgon också? ;)

 

Fin blogg :) Vad är din favorit godis?
Salt lakrits, mums. Hårda karameller :D .. Typ som dom "Tyrkisk peber" 




Haft en bra dag än så länge då? :)
Japps, sådär iaf :)

Gillar din header! Kram :)
tack :D


Ni får gärna skriva mer frågor om de e så :)


Kommentarer
Postat av: Jenni

Sv: tack snälla! :>

2010-08-21 @ 19:29:51
URL: http://jefr.blogg.se/
Postat av: Alicia

Hejsan!

Just nu har jag en riktigt stor tävling på min blogg i sammarbete med www.sssummer.blogg.se.

Priserna är fina och om du vill delta kan du klicka på länken nedan,du måste göra exakt som det står annars är du inte anmäld.Lycka till!

Länk:http://photobyalicia.blogg.se/2010/august/stor-tavling.html#comment

Kram Alicia



(Obs! Om du tycker att denna kommentaren är skräp eller liknande kan du bara radera den,jag vill helst inte ha några elaka eller snobbiga svar!)

2010-08-21 @ 19:47:26
URL: http://photobyalicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0