Gotland dag 3.

Första dagen vi kom till gotland köpte jag en sjukt snygg klänning och linne,  och skor. de får ni dock se sen. =))

Igår var en väldigt trevlig dag, först vare jag tobbe jocke och jonas som drack lite osv =)) .. Öl och cider ftw.
Sen drog jonas, han skulle på personal fest typ. Så då vare bara vi tre dårå, men vi pratade och hade för kul endå, sen fick vi för oss att åka party bussen, och de blev gratis =)) så vi åkte den två gånger, högsta musik, mycke folk, och alla ... jag menar alla sjöng, för jävla kul vare :)) alla var onyktra dock också.
sen gick jag jocke och tobbe tillbaka till stugan, där satt en massa personer som snacka engelska, så vi satt o snacka me dom i några timmar, men jag e inte så bra på engelska så jag satt mest och lyssna haha ^^
Sen ringde älskling , och jag snacka med han ett tag iaf, sen gick vi in och däcka typ, men för skön kväll :) ..

Idag har jag ingen aning om vad som händer och sker? jag e så sugen på att  bada, men vi kan ej ta oss nånstans =(( och jocke svarar ej på mobilen, annars kunde han fixa in oss  i vattenlandet.

Här på gotland e vädret guld, klarblå himmel, med stark sol och 30 grader elle mer, så jag tror jag fått väldigt mycke färg ^^ iaf lite.  Längesen de var såhär varmt i örebro iaf, så jag och tobbe e glada.

Nu ska jag sluta, och  gå ut o sola om jag orkar dock, elle bada elle duscha, för luktar lie alkohol, tycker jag en inte de andra, aja. Pussssssssssssssssssssssss , saknar min älsk. ska till han på  måndag och stanna tills tisdag elle onsdag iaf :D .. men kommer komma me mycke packning :/ .. men iaf, de e gött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0