100831

Igår somnade jag i soffan, och vaknade av att älsklingen öppnade dörren, min väckar klocka hade ringt i över 40 minuter ;o igår kväll alltså. När han kom in hörde han : fitta också " drömde något, och sen att klockan vägrade sluta ringa men hade inte hört den i 40 minuter utan bara just då bejb kommer hem, så de var de första han fick höra, haha fast som tur var hörde han bara mig mummla xD ..
Sen typ hade jag laddat ner filmer, vi tittade på Foreign exchange, den var väl rätt så bra :) typ som american pie filmerna? .. hehe sen gick vi och la oss vid 9 ungefär typ, fast vi låg o snacka om allting typ tills tolv ungefär, älsklingen skulle upp 4 för han skulle till jobbet, stackare att jag höll rej vaken ;/ .. hihi, men vi snackade iaf mycket, och de kändes skönt de vi snackade om iaf, och jag älskar han verkligen mest av allt. <3 han är hur underbar och mysig som hellst.

Nu ska jag snart gå till bussen som går till resecentrum, sen ska jag köpa cigg och vänta på lilla elin, sen ska vi trippa iväg till kursen dårå, börjar klockan 9 idag och slutar kvart över 2 idag tror jag.

Skriver mer i eftermiddag om vad som händer ikväll. Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0