my day in your dreams bby!

hejhå! :)

Idag gick jag och tobbe och solade hos farmor, i 20 minuter var (; .. sedan så gick vi till farmor och fikade och pratade en massa med farmor & rickard som är i sverige igen :D .. as kul ! rickard bah ; om vi inte ses något på ett tag så ses vi väl på jul :) " ja bah wtf, jag fyller innan jul? haha men han minns nog inte xD ..
Sedan gick vi & mötte carro, och vi gick till mig, lyssna på musik & grejjs.. och sedan stack tobbe hem & då var jag själv med carro, vi pratade en hel del och lyssnade på musik & tittade på snygg dans .. :O Men iaf, de var väldigt kul :) .. Sedan för typ en kvart sen kom vi hem, och imorgon ere skola från typ 1 till 2-3 .. alltså egentligen e jag ledig men ska dit & plugga.. och efter skolan ska jag träffa tobbe lite och sedan vidare till morsan! Ska stanna där hela helgen :) .. ett tag sen det vettu! men de blir allt kulikuli! mysigt med en slapp helg, längesen sist, inte vart själv en minut knappt på typ veckor? haha ^^ ..

Men iaf, i nästa inlägg kommer ett tidsfördriv! ;) PUSSSSSSS love you all!


och jag har fortfarande ont i halsen? och e hes, men inte lika hes, det varierar typ. men jag kan inte prata högt, inte skrika eller sjunga! :/ för då låter min hals helt cp och de hackar och jag får inte fram orden .. menmen, blir nog bättre snart, :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0