1/12-09

Hej kom hem för en stund sen typ? .. elle jag har städat och duschat, men ska berätta om dagen!

Cyklade hem från skolan, kände mig som en vandrande isbit ( inte cykla till skolan på ett tag nu xD ) och sen så gick jag in & tog nån digistiv kex ( var hungrig ) sen mötte jag tobbe carro & jessi, vi åkte till stan och lyssnade på när victoria sjöng, så jävla fint hon sjunger vah! :) man fick rysningar över hela kroppen .. sen snackade jag med en tjej ( nämner inga namn ) och jag frågade varför i helvete hon gjort dedära jävla ryktet om mig? ( och jag var helt trött,´seg och arg på en massa skit också ) .. men sen snackade vi, fick ingen förklaring :S men henne ska man inte lita på! iaf, sen så stack jag hem, hoppade in i duschen & så städade jag lite grann! :) .. så lite fräshade nu iaf.. och jag tittar på ugly betty men de e reklam & sen blire desperate housewifes, och sen måste jag skjriva rent om intervjuer till PA, för imorgon är det ett viktigt handledar möte! men iaf .. imorgon ska jag träffa min farbror som kom till sverige idag :D .. han bor i taiwan hos sin flickvän! ^^ ..
sen kanske träffa folk igen? <3 ..

imorgon ska jag och två till i klassen hålla en debatt :S först jag och en till som ska vara emot homosexuella giftermål, och amaal ska vara för ... alltså jag e inte emot, men blev bara så ;p kul elle? :S hela klassen ska sitta och lyssna på och jag e skit hes och ont i halsen som fan, hostar som fan & de gör as ont!!!!

fan ja & jessi som cyklat till stan varje dag i regnet, kan vara därför. xD  men nu ska jag fortsätta för nu började ugly betty igen ! PUSSSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0