091215 - min dag med nattha! <3

Hej! Idag på engelskan så hade vi lite roligt faktiskt, och sedan så skulle vi sjunga : last christmas " och i början sjöng dom : ohohoh " något, så ja och jenny sjöng så också xD  lite kul var de faktiskt, och sedan sjöng vi lite, hahahaha ^^ .. & sedan åkte jag till stan och mötte älsklingsNattha! =)) .. Vi åkte till peter, elle vi åkte för långt med bussen för att natta är klantig :) .. och sedan fick jag pengar av pappas kompis så jag kunde köpa cigg, sedan gick vi till peter och fikade lite och åt pan pizza, och fick en födelsedagspresent av Nattha =)) Fick ett par benvärmare, vita! sjukt snygga =)) letade efter sånna förra året, men fick bara tag på gråa då, men nu har jag vita, och dom e sjukt snygga =)) tack älskling, men de sa jag ju då! ;b .. iaf de var jätte sött. Så natta, vad önskar du dig av mig? du kommer få som en julklapp istället för födelsedagspresent :) ..
Sedan skjutsade dom hem mig, och då började jag med att damsuga rummet för de såg förjävligt ut, och bytte lakan och lite små grejer, och nu e jag typ lite yr och sånt, funderar på att lägga mig lite i sängen, vill liksom att tiden ska rulla iväg tills på fredag! :* .. elle aa torsdag & sen fredag!
På fredag ska jag först med mamma till sjukan, sedan efter en stund ska jag nog hänga med tobbe oc klippa sig? och sedan hem :D och hoppas släkten kommer på fredag? på eftermiddagen. För på kvällen ska jag jessi och tobbe, och eventuellt Marta och sedan några till? fira mig, först till Liquid och sedan till frimis, men mer om de sen, de e ju somsagt några dagar kvar! bara tisdag en sålänge ;) ..
Tycker det är sjukt, vi som var på öppet hus får ej komp ledigt :S jo på fredag men de räknas inte, för de som ej hade öppet hus får också ledigt på fredag? fuckit..

och så fick jag nyss veta av en klasskompis, att de funderar på att sänga risbergska skolan och öppna ett äldreboende? :S :S .. fan ska de som går i tvåan och ej tar studenten med oss göra? elle ettan ? finns inte samma program över allt .. haha kaos! aja :) puss på er.

Kommentarer
Postat av: LinnéaK

Hallå!

Tänkte bara säga att jag lagt upp ett nytt smakprov på låt på min blogg när jag sjunger, kika gärna om du vill :)



http://liinneak.blogg.se/category/jag-och-min-musik.html

2009-12-15 @ 20:28:00
URL: http://liinneak.blogg.se/
Postat av: Natalie

Jag önskar mig halva världen!!!

Nej men jag vet inte faktiskt, alltså typ jaa nått av de förslag som vi sagt te varandra typ HAHAH :d<33

2009-12-16 @ 07:38:44
URL: http://tyypnattha.blogg.se/
Postat av: daniella

hahahahhh är du på väg att strippa på en bild :D

2009-12-19 @ 16:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0